foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
 

На офіційному вебсайті МОН розміщено

інструкції зі створення та наповнення інформацією профілів дослідників на платформах Web of Science та Scopus (http://surl.li/ssgoi).

Підтримуючи Україну в складних умовах війни, міжнародні партнери продовжили безкоштовний доступ для університетів до провідних електронних ресурсів та баз  наукових і аналітичних даних.

На вебсайтах Clarivate та Elsevier створено спеціальні сторінки для користувачів з України, що містять актуальну інформацію про можливості ресурсів і програмних інструментів, постійно оновлюється інформація про навчальні матеріали, заплановані вебінари українською мовою тощо (сторінка Ukraine Academic Support на офіційному порталі Elsevier та розділ #StandWithUkraine на порталі Clarivate).

Запрошуємо до бібліотеки!
 

Empower — це ініціатива британських колег з Кембриджу, доступна для всіх українських університетів. Онлайн-платформа для вивчення англійської мови, що поєднує сучасні методи навчання та стане корисним інструментом для викладачів і студентів. Запуск платформи Empower є частиною пакету підтримки, яку надає Україні Кембридж від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Ініціатива створена за підтримки Cambridge University Press & Assessment.

Empower — один з перших сервісів, представлених у межах національної мовної програми Future Perfect, що має на меті популяризувати англійську мову в Україні. Платформа не призначена для самостійного вивчення мови — вона пропонує навчальні курси, які потребують викладача чи вчителя для опанування мови. Безоплатний доступ для українських університетів та мовних провайдерів відкритий незалежно від їхньої форми власності. Платформа містить навчальні курси Cambridge Empower від A1 до C1.

В листопаді 2023 року наш університет приєднався до цієї онлайн-платформи.

Copyrigcht © 2024   © Державний торговельно-економічний університет / Київський національний торговельно-економічний університет